Technical Essay Writing Service Service what do i write my college essay about custom essay writer in singapore service
Should Parents Help Children With Their Homework Scholastic Article write my essay write an essay about the role of women in my ntonia
Inserting pictures in a presentation or an essay can help an author convey essay help reddit help on writing an argumentative essay
graphic organizer to help with writing a research paper www.paper-help.org help ottawa research paper on social/civic breadth

Llicenciada en Belles Arts i Doctora en Comunicació, Art i Educació per la Universitat de Barcelona. És professora agregada del departament de Didàctiques Aplicades a la secció Didàctica de l’Educació Visual i Plàstica de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona.

Departament de Didàctiques Aplicades.

Secció Didàctica de l’Educació Visual i Plàstica.

Edifici Llevant, despatx nº102. Facultat d’Educació.

Universitat de Barcelona. Campus Mundet.

Passeig de la Vall d’Hebron, 171. 08035 Barcelona.
Telèfon: 93 403 51 47.
Correu electrònic: sburset@ub.edu

La seva recerca se centra en les relacions que s’estableixen entre l’àmbit de les arts plàstiques i el món de l’educació. En aquest sentit prenen especial rellevància conceptes com els de didàctica de l’art, creativitat i cultura visual. Ha publicat diversos articles i capítols de llibre relacionats amb la didàctica de les arts plàstiques, i el desenvolupament de competències en l’àmbit de l’educació formal i la creativitat. Entre les seves publicacions hi destaquen: “La didàctica de l’Educació Visual i Plàstica: entre el discurs visual i el discurs estètic. La perversió del model” (2006); “La transgressió en la representació plàstica: una mirada estàtica a l’estètica. Una revisió a la didàctica de l’educació visual i plàstica” (2007); “Observar, fer i pensar des de la didàctica de l’educació visual i plàstica” (2008); “La vida en un bloc: context i identitat en els adolescents des de l’assignatura d’educació visual i plàstica” (2008); “La dimensión artística de la competencia cultural y artística comprende la apreciación, el disfrute y la expresión artística”(2012), a 7 Ideas clave. La competencia cultural y artística. Alsina, P; Giráldez, A. (Ed.).

També estudia les interrelacions entre text i imatge en diferents contextos i suports de la cultura visual fonamentalment des de dues línies. La primera contempla l’organització d’estratègies i recursos pedagògics per a la seva recepció, ús i creació, a les situacions d’ensenyament-aprenentatge generades a l’aula, i la segona se centra en la comunicació que estableixen i han establert els joves i adolescents a través de les pantalles a les xarxes socials. Algunes publicacions en aquest àmbit són: “Fotoblogs y adolescentes: identidad, imagen y texto en la pantalla” (2009); “Adolescents i fotoblogs: la construcció de la identitat per mitjà del joc” (2009); “Visualidad y visibilidad en Internet. El discurso de los adolescentes en el fotoblog” (2009).


Col·labora en la creació de diferents projectes educatius (cursos, activitats, màsters i postgraus on-line i materials diversos) relacionats amb la didàctica de les arts plàstiques i la cultura visual. Actualment està coordinant la revisió de l’àrea d’educació visual i plàstica dels currículums de Primera Ensenyança, Segona Ensenyança i Batxillerat Artístic, en el projecte PERMSEA (Pla Estratègic per a la Renovació i Millora del Sistema Educatiu Andorrà), que ha estat impulsat pel Ministeri d’Educació i Joventut del Govern d’Andorra.


Així mateix treballa en diversos projectes d’innovació focalitzats en el desenvolupament de les competències transversals i l’avaluació formativa en els Graus d’Educació Infantil, Primària i Comunicació Audiovisual.

Dins de l’àmbit de la gestió, actualment ocupa el càrrec de Vicedegana d’Afers Acadèmics i d’Innovació Docent i coordina el Màster Oficial Educació Interdisciplinària de les Arts de la Universitat de Barcelona.

Línies de recerca

Didàctica de les arts visuals i de l’educació visual i plàstica.

Creativitat i processos educatius i artístics.

Disseny de materials didàctics i productes educatius.

Didàctica del Patrimoni.

Col·laboracions en docència:

Grau en Educació Primària. Universitat de Barcelona.

Màster Oficial Educació Interdisciplinària de les Arts. Universitat de Barcelona.

Doctorat Didàctica de les Ciències, les Llengües, les Arts i les Humanitats.

Anteriorment:

Diplomatura de Mestre Especialitat Educació Primària. Universitat de Barcelona.

Diplomatura de Mestre Especialitat Educació Especial. Universitat  de Barcelona.

Diplomatura de Mestre en Educació Física. Universitat de Barcelona.